Trygg-Hansa

Savo leverte et stort antall Savo Soul og Savo Joi i forbindelse med Trygg-Hansas omfattende omstrukturering av hovedkontoret på Kungsholmen i Stockholm. Den imponerende eiendommen ble designet av Tengboms arkitektfirma for forsikringsselskapet på slutten av 1970-tallet. I dag er det klassiske kontoret med mange egne kontorer erstattet av aktivitetsbasert arbejd i hele organisasjonen.

Trygg-Hansa

Savo fikk levere et stort antall arbeid og møteleder til hovedkontoret til et større svensk selskap. Vi leverte blant annet den populære pallen Savo Joi og Savo Studio.

Aritco

Bærekraft var kjernen i Aritco Lift ABs store kontorflytting og renovering. I oktober flyttet de inn i et kombinert kontor- og industrilokal på 16500 kvm. Lokalene er totalrenovert på en måte der mange av de originale bygningsdetaljene er bevart mens selskapet nå har et moderne og passende kontor. Savo har vært leverandør av Savo Soul og Savo Joi til det nye kontoret.

Elektroskandia

For å møte fremtidens krav og et voksende marked har Elektroskandia bygget et nytt sentrallager i Örebro med tilhørende kontorer og butikk. Den nye eiendommen er på totalt 43 500 m2 og sto ferdig i 2017. Bygningen opprettholder en høy standard som favoriserer miljøet utendørs og innendørs, blant annet ved å utnytte fornybar energi gjennom solcelleanlegget som ligger på eiendommen. Savo har levert møtestoler Savo Invite.

Siemens

Siemens valgte Savo Invite som møtesstol i sitt kontor i Arenastaden, Stockholm. I små grupperom og individuelle rom finner vi også en rekke Savo Joi i flere farger.

Kontoret er et godt eksempel på en arbeidsplass hvor folk naturlig kan møtes og interagere.

Syddanske Universitet i Odense

Når SDU flyttet inn i sine nyrenoverte lokaler, valgte de Savo Invite som møtesstol, og for arbeidsplassene ble valgt bestselger Savo Soul.

 Ved hjelp av fleksibel interiørdesign laget av veldesignede møbler, bruker fakultetet nå sine moderne og funksjonelle områder til det maksimale, og kan ønske flere studenter per lærer enn tidligere.

Gratulerer med deres nye, inspirerende arbeidsplass!
Savo Soul & Savo Invite - ergonomiska stolar på Southern University of Denmark
Savo Joi på Com Hem, Stockholm

Com Hem i Stockholm

På ComHems nye kontor i Stockholm er det satt opp møter med høyt nivå for å opprettholde aktivitet og energi under møtene. Vår Savo Joi med hjul og fotring har blitt brukt og overflaten er omgitt av luftig stoff for å skjerme og lette fokus.

Vi ønsker dem lykke til på deres nye arbeidsplass!

Visma House i Helsingfors

Når Visma valgte sine nye møbler, var målet å reflektere nordlig lyshet og friskhet, samt selskapets image. Personalet flyttet fra rom til hovedsakelig åpne kontorer og fra forskjellige selskaper på grunn av mange fusjoner.

Løsningen ble bygget for å være rolig, velbalansert og i harmoni og å sitte komfortabelt på deres nye arbeidsbord, var Savo Soul Mesh valgt.
Savo Soul på Visma House i Helsingfors
Savo Soul & Savo S3 stolar på Papyrus i Vantaa, Finland

Papyrus i Vantaa, Finland

Flytte til nye lokaler betydde omstrukturering av kontoret fra mindre rom til hovedsakelig åpne arbeidsområder for Papyrus. Et funksjonelt prosjektrom, et stilig salongområde og en intimt personalekantong støtter nå den åpne og moderne interiørløsningen på Papyrus-kontoret.

På arbeidsplassene ble den ergonomiske og og miljøvennlig Savo S3 valgt sammen med vår bestselger Savo Soul. De nye praktiske fasilitetene forbedrer bildene av virksomheten og gir også en ny måte å jobbe på.

BCH Solutions i Manchester

Når BCH Solutions flyttet til sine nye kontorer i en av Manchester Picadilly's flaggskip bygninger, ble de oppfordret til å skape en arbeidsplass med fleksibilitet for å opprettholde denne dynamiske og voksende virksomheten. Å jobbe sammen med viktige interessenter er den endelige løsningen, og aktiv og engasjerende miljø som virker for sine ansatte som bidrar til velvære og tjener som katalysator for fremtidig suksess.

For deres møterom valgte de den høye versjonen av Savo Invite i tilpasset kontrollert stoff, og ansatte er veldig fornøyd med resultatet.
Savo Invite på BCH Solutions, Manchester
Savo Invite & Savo XO stolar på Borenius i Helsingfors

Borenius Advokatfirma i Helsingfors

Borenius er en av de største og mest erfarne advokatfirmaene i Finland, og ved utformingen av sitt nye kontor bestemte de seg også for å fornye sin visuelle identitet for å sikre at den nøyaktig reflekterte deres nåværende forretningskultur og bilde.

Vår klassiske Savo XO ble valgt for de ledende og private kontorer og Savo Invite for presentasjonsrommene, for å matche de nye lokalene og bildet. Produktene ble spesielt valgt for å tilby både kvalitet og ergonomisk trygghet.